Način isporuke

Način i uslovi isporuke

Samo za internet prodaju

Rok isporuke

U zavisnosti od raspoložive količine poručenih proizvoda, očekivani rok isporuke je od 24h do 72h (vikend ne ulazi u satnicu isporuke).
Porudžbine formirane radnim danom do 12h biće obrađene istog dana (bićete obavešteni o datumu isporuke putem mail-a ili telefona). Porudžbine formirane posle 12h biće obrađene sledećeg radnog dana. Ukoliko porudžbinu formirate u petak posle 12h, subotu ili nedelju, porudžbina će biti obrađena u ponedeljak.
Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a ili telefona.

Specijalna pogodnost je besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine vrednosti preko 5.000 dinara.

Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom DExpress koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije bez Kosova i Metohije. Isporuka se ne vrši van teritorije Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h, subotom od 9h do 14h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 63 700 26 31 ili putem email-a lotos.kids@gmail.com. Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 5000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 5000 dinara, cena isporuke će iznositi 278,26 dinara sa uračunatim pdv-om. (za robu težine do 1kg) ili prema važećem cenovniku spoljne kurirske službe DExpress.

Eventalne promene radnog vremena externe kurirske sluzbe ili promene cene dostave možete pratiti preko web sajta spoljne kurirske službe DExpress

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Translate »